Constanța my love


Poate c-am uitat să vă spun că iubesc să merg la Constanța. Dacă mi-ar fi cu putință m-aș muta acolo. Majoritatea oamenilor se calcă pe picioare să ajungă la mare în sezolnul estival. La mine este exact invers. Îmi place să privesc marea în anotimpurile reci, îndeosebi iarna. Mi se pare că are un farmec aparte. Te încarcă cu energie pozitivă.

Eu merg foarte des la Constanța. Asta pentru că am acolo mulți oameni dragi.

Asta am făcut și acum 2 săptămâni. Am prins o vreme superbă și am profitat din plin de ea. Am rămas surprinsă să văd că au terminat lucrările de reamenajare ale Pieței Ovidiu. Foarte frumos arăta locul. Era plin de străini și colac peste pupuză am prins și o expoziției de mașini vechi (preferatele mele).

De la Piața Ovidiu am luat-o înspre Cazinou. Tot în paragină a rămas :(. Păcat de el 😦

Și poate vă amintiți când povesteam despre cofetăria Silvian. Am dat o tură și pe acolo pentru a înfuleca o prăjitură. Simt că o plimbare până la Constanța merită să fie acompaniată de un dulce bun.

 

Și acum, întrebarea de baraj: Vizitați iarna litoralul românesc?

 

Mare1 mare2 mare3 mare4 mare5 mare6 mare7

mare8 mare9 mare10 mare11

 

mare12 mare13

7 răspunsuri sa “Constanța my love”

  1. Pentru mine, Constanta este acasa. Regret ca m-am mutat de acolo, insa nu se stie niciodata cum viata ma va intoarce acasa. Poate multi nu stiu, dar orasul are viata si cand nu este vara. Meru am fost intrebata „da’ voi ce faceti iarna?”…Pai facem ce fac si ceilalti oameni din oricare oras al tarii care nu are iesire la mare si in plus vedem marea pe tot parcursul anului. Insa asta este un beneficiu pentru ca in extra sezon marea este pentru cunoscatori si pentru iubitori…pentru restu e doar un bronz frumos si distractie de cateva zile.

    Apreciază

  2. Din păcate, da. Zilnic, fiindcă aici locuiesc.
    Și să știi că surprinși am fost și noi, constănțenii, să constatăm că s-au terminat lucrările în Piața Ovidiu. Începute parcă cu sute de ani în urmă, zău de mai nutream vreo speranță că vor fi finalizate vreodată. Vară după vară am înghițit tone de praf și ne-am rupt mașinile în încercările de a tranzita zona. Anyway, bine ar fi dac-ar fi fost doar asta. Cert e că orașul se află într-o continuă stare de degradare. Pare lăsat în paragină.
    http://constanta.ro/2013/06/09/fotoreportaj-constanta-orasul-ruina/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.