Interesu’ poartă fesu’


Înainte să te apuci să strigi ca din gură de șarpe că dragostea-ți clocotește în sânge chiar și acum când timpul s-a așezat straturi peste povestea voastră de amor poate ar trebui să te-ntrebi:

  • Este iubire sau este un soi de afabilitate dusă la extrem?
  • Iubești sufletul ce zace-n el mai mult decât mirosul pestilențial al paralelor?
  • Ești îndrăgostită de el sau ești îndrăgostită de voi și de povestea voastră?

Când n-ai nici un lips ești tentată să spui că ești fericită, că iubești și că trăiești cea mai frumosă periodă din viața ta de fetiscană morsocată cu sentimente de cea mai înaltă speță. Dar când necazurile vin buluc peste capul tău începi să-ți privești traiul c-un fel de obscurantism.  Nici dragostea nu mai e la fel sau și mai rău, nu mai apuci s-o simți. Cele mai frumoase memorii ale relației voastre încep să agonizeze asemeni unor lemne băgate în foc să ardă.

Așadar, obișnuim să numim confortul dragoste fără a realiza greșeala de percepție pe care o întreprindem. Dragostea include confortul și nu invers. Confortul trebuie să fie îndeosebi unul spiritual și nu material. Ai prins deja idea, așa-i?

Sigur că vei încerca să arunci vina pe capra vecinului. La urma-urmelor de ce să-ți asumi tu că iubirea voastră s-a velit hodoronc-tronc într-o muiere adipoasă? Când el nu mai deține nimic care să-ți coafeze sufletul sau să-ți întrețină focul presupuselor sentimente, toate asumările îți par de fapt și de drept simple injustiții.

Și uite așa îți vine hachița să pleci. Și-n cele din urmă chiar pleci. O faci fără să privești în urmă. Ți-e târșă că ai putea duce o viață plină de greutăți și preferi să fugi mâncând pământul. N-ai fost plămădită pentru o astfel de existență!

Până ca el să se dezmeticească, șirul întâmplărilor îi bubuie în silenzio stampa : A fugit puiul cu ața!

Interesupoartafesu

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s