Portrete de femei. Partea I


Ca să avem o continuitate, am rugat-o pe Cristina (autoarea secțiunii Suitcase with Feelings) să creioneze câteva portrete de femei. Să nu lăsăm flăcăii lezați. Prin urmare, astăzi publicăm prima parte a articolului. Pentru sugestii sau reclamații apelați la secțiunea Comentarii :P. Mulțumesc Cris!

 

PORTRETE DE FEMEI!

Femeile sunt al doilea mister al omenirii. (Anne Rice)

Cu toată masculinitatea ta, te îndrăgostești. Nu doar femeile își pierd mințile când le lovește amorul. Parcă veșnic pregătit de îndrăgosteală, sufletul începe să-ți dea ghes când vezi câte o femeiușcă mai acătării. Cică o femeie nu e nici frumoasă, nici urâtă, până nu ajungi să o cunoști. după ce-ai ajuns să o cunoști, în care dintre categoriile de mai jos o încadrezi?

PIȚIPOANCA.

Cel mai răspândit ecosistem. Apar ca ciupercile după ploaie, te lovești de ele la tot pasul. Le găsești în cafenele și mall-uri. Nu sunt neapărat cele care se îmbracă în roz sau în haine cu animal print, dar cu siguranță sunt proiectele nereușite de „tunare”. Și culmea, astea sunt cele mai căutate. Sunt deopotrivă iubite și urâte. Iubite de bărbații de mâna a doua, cei care îți lasă comentarii de genul „ooooo”, prin care nu exprimă altceva decât cât de tare ar vrea să ți-o tragă, și urâte de celelalte pițipoance mai evoluate. Cele care au renunțat la „fată” și „pisi”, dar care, la fel ca și proiectul original, nu au nimic de oferit. N-au nimic de oferit, în afară de o iubire falsă, pentru că sunt cele care n-au învățat încă cu ce se mănâncă ea. Se iubesc pe ele însele prea mult ca să mai aibă o bucată de inimă și pentru tine. Sunt alea care au 4756 de prieteni pe Facebook și vreo 1700 de follow-eri, iar tu ești gelosul care face câte o criză pe minut de câte ori vezi comentariile pe care le primește la poze. Văzută de pătura superioară a femeilor drept „carne în galantare”. Marfă expusă la raft, un fel de operă de artă pentru care se licitează la greu, iar cel care dă mai mult are ocazia să o ducă acasă. De iubit, îți iubesc banii, în cazul în care îi ai. Dacă, însă, singura cultură pe care o ai în buzunar este praful, nu reprezinți nici cel mai mic interes. Sunt atrase de lux, obiecte care strălucesc și cai. Putere. Mai este denumită și profitoare. Pentru că, după ce că te folosește ca să se plimbe cu BMW-ul, nici măcar nu se va culca cu tine pentru asta. S-a ținut tare, ca să nu pară că ți-a picat prea ușor și, după ce ai cucerit-o și ai evaluat-o îndeaproape, n-o mai vrei, pentru că nu te mai interesează.

 

anigif_enhanced-27400-1413834338-1

Trackbacks/Pingbacks

 1. Portrete de femei. Partea a II-a | Barometru' sufletului - 3 noiembrie 2014

  […] PS: Acest post face parte din articolul Portrete de femei. Partea I o găsiți aici: https://pentrutinepentrusuflet.wordpress.com/2014/11/02/portrete-de-femei-partea-i/ […]

  Apreciază

 2. Portrete de femei. Partea a III-a | Barometru' sufletului - 4 noiembrie 2014

  […] https://pentrutinepentrusuflet.wordpress.com/2014/11/02/portrete-de-femei-partea-i/ […]

  Apreciază

 3. Portrete de femei. Partea a IV-a și a V-a | Barometru' sufletului - 5 noiembrie 2014

  […] https://pentrutinepentrusuflet.wordpress.com/2014/11/02/portrete-de-femei-partea-i/ […]

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.