Una din primele mele scrisori de dragoste. Oh la la :)


Așa cum am promis, vreau să dau acestui blog o notă personală iar pentru asta m-am gândit să vă arăt mai mult… din mine.

Cotrobăind după niște acte am găsit câteva „documente” personale. Erau puse într-un plic pe care era inscripționat motto-ul „Simplitatea este arma de a ajunge la succes”. Am știut atunci că aveam în mână aproape toate amintirile liceului ba chiar și o parte din cele ale școlii generale.

Mi-a picat prima oară în mână o scrisoare de dragoste primită în clasă a IX-a de la un coleg de clasă. Țin minte și acum detaliile întâmplării. Eram la ora de limba și literatura română și tocmai ce trebuia să prezentăm scrisorile de dragoste ce le avusesem ca temă pentru acasă. Nu știu cum, dar la acea oră, Profa, intenționat sau nu, m-a mutat cu Andrei în aceeași bancă. Apoi, ce să vezi? Andrei a primit sarcina de a prezenta colegilor creația lui. După ce rostește primul cuvânt, iubito, se întoarce pe nepusă masă spre mine și începe să turuie. Cred că vă imaginați că m-am făcut ca un semafor la față. Emoționată cum eram, m-am uitat în ochii lui și am ascultat până la capăt ceea ce se velise-ntr-o declarație de amor. Deși totul s-a rezumat la o banală simpatie între 2 colegi, amintirea acelor momente mi-a rămas vie în suflet. De parcă totul s-ar fi întâmplat ieri….

Iată și faimoasa scrisoare, varianta originală, scanată 🙂

scrisoaredragoste1

 

Voi?Ce amintiri frumoase aveți din perioada liceului?

 

PS: Urmează și alte scrisori 🙂

6 răspunsuri sa “Una din primele mele scrisori de dragoste. Oh la la :)”

 1. Buna. Desi cu greu am descifrat „hieroglifele” acestui coleg pot spune ca „frumusetea ta de neuitat” este intr-adevar o fraza valabila.
  P.S. Acesta este blogul meu. Daca iti prezinta vreun interes te astept cu drag 🙂
  http://jurnalul-unui-necunoscut.blogspot.com/

  Apreciat de 1 persoană

 2. O, cate am mai primit si eu! Fragmente din scrisori nu mai retin, in schimb tin minte ca fiul unui preot ma suna pe mobil de pe telefonul fix al bisericii si chiar daca noi vorbeam doar 10-20 de min, lasam telefonul deschis 100 de minute ca sa primesc un euro gratuit, pentru mesaje… :))) Deh, in perioada aia nu erau nelimitate minutele si mesajele, orice euro conta 😀

  Apreciat de 1 persoană

 3. Chiar este o amintire foarte frumoasa! Eu sunt inca la liceu 😅, dar daca as pune cap la cap mesajele de la un personaj prezent in viata mea anul trecut as face si eu o scrisoare de genul acesta, dar mi-am inceput anul cu aceasta persoana lipsind din viata mea asa ca poate nu am sa fac asta niciodata. Totusi multe pagini din prea iubita mea agenda i le-am acordat fara sa ma gandesc ca eu vreau sa uit, dar tot ce fac scriindu-le este sa le pastrez

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: