Idei de duminică


Pentru că duminica nu este tocmai o zi pe placul nostru, după ea urmează nedoritul „luni”, am să vă dau câteva sugestii pentru a veli această zi într-una de relaxare, în care timpul de calitate să-și spună cuvântul.

Așadar, iată care sunt propunerile mele pentru a scoate o duminică din anonimat:

  • Citește o carte care să îți inducă o stare de bine. Ai putea să alegi foarte bine una din cele trei prezentate mai jos.

Carti

  • Gătește una din prăjiturile copilăriei tale. Asta va avea un impact foarte bun asupra psihicului tău. Eu, spre exemplu, am pus de un pandișpan care, culmea, mi-a și ieșit. Ca să mă dau bulină aș putea să spun că este mai bun decât cel pe care-l pregătea mama când eram de-o șchioapă 😛
  • Pune de o baie fierbinte și adaugă în cadă o sare de baie care să te îmbie la visare. Puteți opta pentru bulgării minerali de la Sabon. Sunt foarte potriviți, credeți-mă pe cuvânt.
  • Programează o oră de balet sau de echitație. Vei prinde energie pentru întreaga săptămână.
  • Mergi la teatrul de păpuși. De când nu ai mai făcut asta? Nu crezi că te va întoarce în timp? Pe 22.02.2015 se joacă „Lampa lui Aladin” 🙂

  • Mergi cu amicii la Camera de evadare . Un joc prietenesc nu strică niciodată, așa-i?

 

Pentru un răsfăț în toată regula programați o dumincă în care să faceți uz de toate cele 6 sugestii prezentate mai sus. Ce spuneți, meritați asta o dată pe lună?

CoffeTime

 

Pe curând! 🙂

2 răspunsuri sa “Idei de duminică”

  1. La multi ani bloguletului, la implinirea primului anisor! 🙂 Totodata, iti doresc si tie tot binele, ca sa-l „cresti” frumos in continuare… . Daca as incepe acum cu laudele, n-as mai termina, asa ca o sa rezum, scurt, dar cuprinzator: e blogul meu preferat, o spun cu ma a pe inima! Nu am crezut ca o sa ajung sa astept cu nerabdare o noua postare, pe care s-o citesc pe nerasuflate. Dar s-a intamplat… Pentru asta, va multumesc amandurora si va raman indatorata. La multi ani! Va imbratisez!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: