Iubirea „nu-i”. Iubirea „îi”. De-a v-ați ascunselea?!- Varianta 4


Eeiii, şi ce se mai aude cu sinceritatea aia în dragoste?

O fi existînd oare poveşti de iubire frumoase, fără durere?

Cel puţin eu.. nu prea cred..

Nu că aş fi incredula care afirmă perpetuu că nu există dragoste şi oameni cu care putem fi noi înşine. Ei există. Sunt aici, alături!!

De cele mai multe ori însă nu-i vedem, aspirăm spre idealuri de oameni perfecţi, uitînd că, de fapt, Imperfectul e Perfect..!

Suntem într-o goană continuă după fericire şi iubiri frumoase, dar STOP , e timpul să ne trezim, viaţa nu e un joc. Deschide ochii şi realizează că ai alături totul.. şi poate mai mult decît atît. Nu căuta un bărbat atrăgător , ci unul care să fie atras de tine. Unul care să te iubească aşa cum eşti, care să nu-ţi critice defectele, dar să te adore şi mai mult, pentru că le ai. Doreşte-ţi un bărbat care să nu te vrea aranjată ca un „top- model” în 20 minute,cît el pregăteşte maşina, ca să plecaţi, ci un Bărbat care să-ţi spună că te iubeşte chiar şi-atunci cînd nu ai părul aranjat, cînd bluza s-a şifonat, cînd nu ţi-ai luat tocurile de 20cm.

Iubeşte bărbatul care te place, cînd eşti ca un copil; care să te sune şi să lupte pentru tine şi relaţia voastră, chiar şi-atunci cînd i-ai închis telefonul, pentru că bărbatul trebuie să fie BĂRBAT, nu un copil care va lăsa femeia să construiască de una singură o relaţie.

Voi, FEMEILOR, amintiţi-vă că nu sunteţi „oricine” , că meritaţi mult mai mult, decît credeţi. Vouă trebuie să vi se dăruiască flori fără motiv, nu doar atunci cînd a greşit. Pe voi trebuie să vă facă să zîmbiţi, nu să plîngeţi amar că va înşelat cu alta.

Sunteţi frumoase, sunteţi bune în toată puterea cuvîntului, respectaţi-vă şi faceţi alegeri corecte,iar dacă, totuşi, aţi greşit- nu ezita, îndreaptă eroarea şi alege bărbatul care să te preţuiască pentru ceea ce eşti, nu pentru ceea ce vrea el să fii..!!!!

Iar dacă nu l-ai găsit înca, aştepată, pentru că „Să astept. A fost prima lecţie pe care am învăţat-o despre dragoste!”(-Paulo Coelho)

Ne-am jucat „de-a v-aţi ascunselea” cît am fost copii, acum însă lasă-l să te iubească, pur şi simplu, pentru că eşti tu- cea ciufulită de dimineaţă; mereu în grabă,pentru că întîrzii; cea care poate scăpa prea multă sare în mîncare sau cea care şi-a luat balerinele-n picioare şi a pornit la serviciu nemachiată.

Şi dacă ai găsit un bărbat care să te iubească cu toate imperfecţiunile şi defectele tale, nu uita să-l iubeşti şi tu.. spune-i asta şi nu ezita să-l faci fericit.

„Tu eşti femeia pe care o iubesc. Să nu uiţi asta!” (-Danielle Steel) – vă doresc asemenea cuvinte în fiece zi şi nu uitaţi să credeţi în Dragoste, pentru că prin iubire lucrurile capătă un sens mai adînc.

 

Un text de Ecaterina S.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: