Donez ROMANTISM pe diferite frecvențe !!!


Update 14 aprilie 2015

Radio-ul MARANTZ ST17-M merge la Paula Bathory. 

Felicitari,draga mea!

Astept adresa ta de livrare, intr-un mesaj, pe Facebook.

Semnătură

Nu credeam c-am să revin atât de repede cu o nouă donație audio. Iată că „socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Dar nu-i bai, așa-i?

De această dată, vreau să vă ofer un RADIO MARANZT ST-17 M. Este un apărățel potrivit pentru pasionații de muzică și lucrușoare vintage. Radio-ul se găsește într-o stare excelentă (ca nou) deși el are cam 16 anișori (să ne trăiască!). A fost cumpărat din Japonia acum câteva luni iar astăzi urmează să intre în casa unuia din voi.

RadioMarantz

RadioMarantz1

Specificațiile tehnice le găsiți aici:

http://www.fein-hifi.de/Tuner/Marantz/Marantz-ST-17-M-Highend-RDS-Tuner-silber::1420.html

Dacă vi-l doriți, și sunt convinsă că da, vă rog să-mi faceți o mică comparație între Radio-ul de ieri și Radio-ul de azi, moderatorii de ieri vs. moderatorii de azi, etc. 

Aștept scrieri de calitate din partea voastră întrucât acest tunner Marantz are precizie din Țara samurailor 🙂

 Perioada de înscriere: 30.03.2015-13.04.2015

PS: Asigur livrarea aparatului pe tot teritoriul României. 

Semnătură

6 răspunsuri sa “Donez ROMANTISM pe diferite frecvențe !!!”

 1. Reblogged this on The Sagittarius Books and commented:

  Un concurs deosebit pe blogul http://oanatoporas.com/

  Apreciază

 2. arata tare bine aparatul!

  Apreciază

 3. Bună dimineața. Păi ai atins o problemă destul de delicată în ce mă privește. Eu sunt inițiatorul unei idei care a stârnit destule reacții de tot felul pe internet. Cum să nu faci radio pe internet și veți înțelege.
  Și acum să ne legăm de moderatori. Cei de ieri, parcă erau nițel mai veseli, mai deschiși, mai atenți chiar dacă tehnica nu le oferea încă răsfățul de astăzi, erau dacă vrei mai oameni de radio decât cei de astăzi.
  Parcă aveau mai mult haz și chef de emisiuni, spre deosebire de perioada actuală când repetă aceleași poante, aceleași vorbe fără să atingă vreo țintă. Evident, că sunt și oameni care au încercat să-și păstreze renumele căpătat în trecut, dar e greu să faci față curentului. Și menționez că aici vorbesc de F.M.
  Cât despre internet, aici e un mediu în care ușor ușor vor veni mulți oameni din F.M. În zona de unde vin eu, F.M-ul, începe să cam crape și multe radiouri vor încerca să-și păstreze numele, identitatea prin intermediul internetului. Iar despre amatori, revenind la ce am spus mai sus e dureros că la cât e netul de mare ajungem să consumăm cu sutele…poate chiar mii. Programe precum cele din materialele mele.

  Apreciază

 4. Dacă ar fi să fac o comparaţie intre radio –ul de atunci si cel de acum, ar iesi în evidenţă faptul că atunci se difuza muzică de calitate, iar in prezent 80% din muzica difuzata este repugnantă.
  Cât despre moderatorii din prezent, majoritatea primesc postrurile doar pentru că fac audientă, în schimb moderatorii din trecut erau persoane culte.
  Făcând comparaţie intre cele două se vede clar că radio –ul din trecut si moderatorii sunt mult mai de apreciat faţă de cele contemporane.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: