Recenzie „Înainte să adorm” de S. J. Watson


Cum ar fi dacă în fiecare dimineață te-ai trezi fără să știi cine ești?

La această întrebare te provoacă S. J. Watson să reflectezi. Christine Lucas, o scriitoare în vârstă de 49 de ani, se trezește în fiecare dimineață într-o casă străină, lângă un bărbat străin. Dar poate că lucrul acesta este total nesemnificativ în comparație cu faptul că din oglindă o privește un chip străin al unei femei îmbătrânite. Treptat, lucrurile se clarifică. Află că are 49 de ani și că este căsătorită cu Ben și că, în urma unui accident memoria i-a fost afectată. Nu-și amintește nimic din trecut, nu știe cine este omul de care s-a îndrăgostit și împreună cu care locuiește și nu are habar cum și-a petrecut ultimii 20 de ani din viață. Însă coșmarul prin care trece Christine pare să se repete zi de zi. Accidentul care i-a afectat memoria nu-i permite să stocheze amintiri noi mai mult de 24 de ore. Lucrurile se schimbă însă când într-o dimineață Christine primește un telefon de la un anume doctor Nash care îi spune că este doctorul ei de câteva săptămâni și că au făcut mari progrese împreună reușind să-și amintească lucruri pe care le-a notat într-un jurnal. Însă adevăratul mister tocmai aici începe căci pe prima pagina a jurnalului Christine a scris următoarea propoziție: „Să nu ai încredere în Ben!”

Un thriller psihologic foarte captivant, „Înainte să adorm” îți dezvăluie secrete cu fiecare capitol citit. Informațiile aflate se leagă treptat-treptat, iar cititorul ajunge să-și pună marea întrebare: Cine este de fapt Christine Lucas și ce sau cine i-a provocat aceste pierderi de memorie?

Un text de Andreea C.

Bs1

Semnătură

6 răspunsuri sa “Recenzie „Înainte să adorm” de S. J. Watson”

  1. Am vazut postarea pe la ora 6 si asa o pofta de citit mi-o trezit. Acuma am terminat cartea. Intr-adevar captivanta, n-am putut sa-mi iau ochii de pe pagini. Multumesc >:D<

    Apreciază

  2. Nu am citit cartea dar am vazut filmul si mi-a placut mult povestea. Am sa citesc si cartea 🙂

    Apreciază

  3. trebuie neaparat s-o trec pe listamultumesc oana

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: