La cine a venit Moșu’?


Sper că vă mai reamintiți de cele 2 Giveaway-uri organizate, cu puțin timp în urmă, pe blog. A venit momentul să anunț câștigătorii deși-i un pic mai târziu decât promisesem. Mă străduiesc, în cele câteva ore libere, să scriu și pe blog și să ajung la zi cu poveștile pentru Vlăduț. Nu mai știu dacă am spus sau nu însă până în aprilie 2019, când puiul meu de om împlinește 1 an, vreau să am pregătite 12 povești, câte una pentru fiecare lună de viață. Personajele principale ale poveștilor sunt Coca, Puggy și Kiki (cățeii noștri și respectiv pisica noastră). Îmi doresc ca aceste 12 povești, cu desenele aferente, să i le dăruiesc lui Vlăduț pe 25 aprilie 2019. Cred că-i cel mai frumos cadou pe care i-l pot dărui și de care se poate bucura până la adânci bătrâneți… Momentan sunt la povestea cu nr 5 și mi-am propus ca până la finalul lui 2018 să ajung la zi, adică la povestea cu nr. 9. V-am povestit cele de mai sus pentru a mă scuza într-un fel pentru mica întârziere. Acum, să trecem la treabă!

Înainte de a anunța câștigătorii vreau să vă mulțumesc pentru toate comentariile lăsate la ușa căsuței mea virtuale. Unii dintre voi îmi scrieți și în afara concursurile pe care le organizez aici, lucru care mă bucură foarte tare. Tatăl meu îmi spunea, când eram o pișpirică, că de la orice om poți învăța câte ceva. Am aici, pe blog, câțiva oameni de la care am învățat foarte multe și cărora le sunt recunoscătoare. Cu unii am legat prietenii frumoase (le menționez aici pe Anca și Elena). Cu alții m-am întâlnit fugitiv pentru a le înmâna diverse cărți. Un lucru îmi este clar. E plină lumea de oameni frumoși și o parte din ei m-au vizitat aici 🙂 Cred c-am pălăvrăgit destul însă am făcut-o c-un rost. Nu m-am putut limita doar la cele două premii, aferente celor 2 Giveaway-uri…Dar s-o luăm în ordinea numerelor de pe tricou 🙂

1. Giveaway: „Viață după viață”, „Bonjour tristesse”, „Douăsprezece scaune” și „Mama”

Câștigătorul/Câștigătoarea celor 4 cărți, menționate mai sus, este: RAMONA RĂICAN

1

 

2. Giveaway- „Atlasul frumuseții”

Câștigătorul/Câștigătoarea este: CHIRANESCU LAVINIA

2

3. BONUS!!! 🙂

Pentru c-am bătut câmpii mai devreme despre faptul că-mi place să interacționez cu vizitatorii acestei căsuțe virtuale și în afara concursurilor am decis să dăruiesc:

 • 1 exemplar din „Sticletele” de Donna Tartt-  IULIANEI BLAJAN
 • 1 exemplar din „Toba de tinichea” de Gunter Grass- DIANEI TOUT (care o să vină la pachet cu „Îmblânzirea scorpiei” revendicată în urma concursului desfășurat pe facebook)

Felicitări fetelor! Tare mi-ar plăcea să reveniți cu o mică impresie după ce terminați de citit cărțile 🙂 (bineînțeles, e opțională toată treaba :)).

Uite așa am dat startul unei noi rubrici în cadrul Giveaway-urilor, intitulate „Bonus- pentru fidelitate” în cadrul căreia voi dărui de fiecare dată câte o carte sau două, unui vizitator fidel al blogului.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă urez „Să fiți fericiți de Sărbători!”.

PS: Câștigătoarele sunt rugate să-mi transmită pe e-mailul oanatoporas@yahoo.com, adresele de livrare și numerele de telefon. Cărțile vor pleca către voi pe data de 11 ianuarie 2019. 

 

semnatura

 

2 răspunsuri sa “La cine a venit Moșu’?”

 1. Mulțumesc! 🙂

  Apreciază

 2. Multumesc foarte mult si foarte frumos!

  Vei impartasi si cu noi povestile anul viitor? Wow, le si ilustrezi! E un cadou nemaipomenit, sunt sigura ca va fi nepretuit pentru Vlad.

  Inainte sa se nasca baiatul meu, m-am inregistrat si i-am povestit cat m-a bucurat in lunile de sarcina si cat astept sa il vad. Peate ani si ani, sper sa ii fie dragi inregistrarile.

  Ce frumos ca aveti si caini, si pisica! Deci nu sunteti exclusivisti, iubiti ambele specii ☺ Sunt curioasa cum se inteleg.

  Citind sfatul pe care ti l-a dat tatal tau in copilarie, mi-am amintit ca zilele trecute am citit ceva asemanator: presupune ca fiecare om stie ceva ce tu nu stii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: