Care sunt noutățile din viața mea?


În ultima vreme am scris cam rar pe blog dar asta nu-nseamnă c-am stat și-am tras mâța de coadă. Trec printr-o perioadă cât de poate de aglomerată.

Pe de o parte, Vlad, puiul meu de om, în vârsta de aproape 11 luni exersează intens mersul pe jos. Nu vreau să mă plâng dar am niște dureri de spate îngrozitoare de la cât stau aplecată încercând să-l sprijin și să-l feresc de căzăturile urâte. Ziua mea începe la 6 dimineața, ora la care el se trezește mereu cu precizia unui ceas elvețian, și se încheie la 21, ora la care adoarme buștean. E drept că ziua are un somn de maxim 1 oră în care nu știu ce să fac mai întâi (să pun la spălat, să mă „răsfăț”cu un duș, să citesc, să-i pregătesc următoarea masă, etc). E o perioadă greluță, poate cea mai grea de până acum, în care cu greu găsesc câteva minute libere și pentru mine. E drept că-ncerc să petrec cât mai mult timp cu el. Mi-e drag, ce să fac? Am început să folosim la maxim parcurile de joacă, să frecventăm diverse ateliere senzoriale și chiar să ne jucăm împreună cu lădițele senzoriale pe care i le pregătesc acasă. Văd că se bucură de fiecare minut pe care-l petrece cu mine sau cu tatăl lui așa că-ncercăm să-i răspundem cum se cuvine acestei nevoi. Totuși, sper ca lucrurile să intre pe un făgaș mai normal în câteva luni și să nu mai umblu ca acu’ , cu inima ieșindu-mi din piept. În ultima luna am avut senzația, aproape-n fiecare zi, că sunt agrenată într-o cursă contra cronometru 🙂

Pe de altă parte, am terminat un capitol foarte frumos din viața mea și anume cartea de povești pentru Vlad. Știu c-am mai vorbit despre asta într-o postare recentă însă astăzi vin cu vești proaspete. După ce am terminat de scris, soțul meu a insistat să le trimit la câteva edituri. Am stat și am cumpănit și până la urmă am acceptat. Ce a ieșit mi se pare încă prea frumos pentru a fi adevărat. Cartea de povești urmează să fie publicată până în luna noiembrie, anul curent (este foarte posibil să fie gata până la Bookfest-ul din iunie însă termenul limită este noiembrie). Mă bucură nespus de tare această mică reușită. Aveam nevoie ca de aer de ea și iată că a venit într-un moment în care mă așteptam cel mai puțin.

Continui să scriu și sper să o fac din ce în ce mai bine. Poveștile pe care le scriu cu gândul la Vlad îmi aduc atât de multă bucurie și nu vreau să mă opresc aici.

Pe lista de „TO DO-uri”  urgente am următoarele activități:

 • să aduc câteva modificări capitale blogului;
 • să organizez petrecerea pentru tăierea moțului (nu-mi vine să cred că a trecut atât de repede 1 an!);
 • să termin partea a 2-a a primei cărți de povești (vă voi dezvălui și numele în curând 🙂 );
 • să-mi găsesc inspirația să finalizez și cea de-a doua carte de povești la care am început să scriu de săptămâna trecută;
 • să reușesc să scriu cele 3 articole pe care le am în minte.

Cu o agendă așa încărcată mă-ncearcă un singur regret. Că-mi rămâne puțin timp pentru citit însă sper să recuperez și asta.

 

Pe curând!

Oana,

3 răspunsuri sa “Care sunt noutățile din viața mea?”

 1. Felicitari! 🙂

  Apreciază

 2. Ce perioada frumoasa si intensa! Sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta impreuna cu Vlad si sa ai multa inspiratie la scris! Sa iasa cartile asa cum ti le doresti, spre bucuria tuturor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: